Giv dine muskler elektronisk træning

Mange klinikker og fitnesscentre tilbyder EMS – Elektronisk Muskel Stimulation, som bliver markedsført under mange forskellige navne, bl.a. Elektroterapi, Bailine, TEI System og Ultratone.
Fælles for dem alle er, at de sender svage elektriske impulser til dine musklker via såkaldte “pads” eller bånd, som bliver spændt rundt om udvalgte steder på kroppen.
TEI System
TEI System er blot ét af mange navne for elektronisk muskeltræning.
Alle systemer påstår at de er de bedste, men der er sandsynligvis ikke den store forskel. Det eneste man i princippet kan skrue på er styrken af de elektriske impulser og den rytme de skal komme med. Lige netop TEI System er så lidt anderledes end de fleste andre, da man her kombinerer det med varmebehandling med infrarødt lys. Det i sig selv vil forbrænde nogle kalorier, men ikke træne muskler.
Elektrinsk Muskel Stimulation
Nu kan du få et lille massageapparat til hjemmebrug, som gør dig i stand til selv at udføre behandling med EMS. Der medfølger pads, som overfører impulserne til dine muskler lige der hvor du har behov. Det kan være forebyggende på steder på kroppen, som du typisk belaster hårdt via træning. Eller det kan være på steder, som du allerede har overbelastet og derfor skal have smertelindret.
Elektronisk massageapparatMed det lille massageapparat kan du vælge mellem flere forskellige programmer, som enten har forebyggende virkning, muskelopbyggende virkning eller blot skal få dine muskler til at forbrænde nogle kalorier.
MassageapparatMassageapparatet kan selvfølgelig ikke give samme effekt, som en klinikbehandling. Til gengæld koster det mindre end bare 1 behandling i en klinik eller fitnesscenter.
Og så kan man udføre egenbehandling når som helst og hvor som helst.
Apparatet koster faktisk kun 199 kroner.

Du kan kan købe massageapparatet på Wellnessportalen